Husqvarna Club
Finland
Etusivulle
Classic Cup
Jäsenesittelyt
Kuvat
Linkkejä
Keskustelu
Ajankohtaista
Jäsentiedote
Yhteystiedot
HCF
 
In English


 

 

 

 

 Uusi kirja on ilmestynyt:

 
HUSQVARNA-MOOTTORIPYÖRÄT,
HUSQVARNA CLUB FINLAND JA
SUOMALAINEN CLASSIC MOTOCROSS

Huqvarna-moottoripyöriä on vuonna 2003 valmistettu sata vuotta. Tässä suomenkielisessä kirjassa kuvataan merkin historia alkuaikojen apumoottoripolkupyöristä nykyajan kilpapyöriin.

Kilpailutoiminta on ollut aina merkittävässä osassa Husqvarnalla. Yleisen historian lisäksi esitellään menestyneitä kuljettajia, kuten esimerkiksi Heikki Mikkola, Torsten Hallman, Aarno Erola, Bo Granath ja Kent Andersson, jotka kaikki ovat auttaneet kirjan tekemisessä, ja antaneet harvinaista kuvamateriaalia kirjassa käytettäväksi. Lisäksi pureudutaan erikseen lajeihin, joissa Husqvarna on ollut mukana: motocross, enduro, jää- ja maarata, TT ja trial. Kirjan pääpaino on suomalaisilla tapahtumilla ja kuljettajilla.

Husqvarna Club Finland perustettiin 1994. Aktiivinen kerho on järjestänyt mm. useita näytösajoja. Suurin aikaansaannos on Classic Motocross Cup, kilpasarja vanhoille motocross-pyörille. Kerho on hoitanut myös osallistumisen lajin kansainvälisiin joukkuekilpailuihin. Lukija tutustuu lajin historiaan sekä kymmeniin sarjassa ajaviin kuljettajiin.

A5-kokoisessa kirjassa on 330 sivua. Kuvia on paljon, osa värillisiä. Kaikkien Husqvarnoista ja/tai suomalaisesta moottoripyöräilyn ja moottoripyöräurheilun historiasta kiinnostuneiden kannattaa ehdottomasti hankkia tämä kirja!

Kirjan hinta on 20 euroa. Kirjaa myyvät: 
- Veijo Paappanen, Jyväskylä, puh. 050-5524 880 
- Alfamer Oy, Helsinki (ja kirjakauppojen kautta koko maa)
- MP-Racing, Hyvinkää
- Juha Monto, Hämeenlinna, p. 050-3036 972

 ISBN 952-91-6561-7

                  

 


© PMC 2003
1